2009 m. gruodžio 29 d., antradienis

Naujas „dievas“ – M. P.


„Tik „kablų“ nenusilaužk!“ – tai tikriausiai daug kam daugeliui galvoje įstrigusi frazė. O jos „šeimininkas“ ne kas kitas, o žymusis Lietuvos mados guru Mantas Petruškevičius.
Prieš keletą metų Lietuvos žvaigždžių padangėje sužibo naujas talentas – floristas M. P. Tikriausiai niekas net nesitikėjo, kad paprastas puokščių ir gėlių mylėtojas taps toks svarbus mados pasaulyje. Deja, jis ne J. S. ir nuostabiais kūriniais nenustebino plačiosios visuomenės. Tuomet kuo jis taip žavi mūsų šalies žymiąsias ponias? Kuo šis jaunas mados žinovas taip pakeri senyvas damas, kad jos net „kablus“ laužosi dėl M. P. dėmesio?
Atsakymas paprastas: M. P. gražiai aprengia moterį. Tai galėjote pastebėti L. G. – ši dama pretendavo į Lietuvos Prezidentės postą. Kažin kodėl ji nelaimėjo? Gal todėl, kad ją rengė M. P.? Žinoma, kad ne! Juk M. P. žino, ką daro, ir bet ko neduotų apsirengti nė vienai savo poniai, net labiausiai nepatinkančiam asmeniui.
M. P. savo karjerą televizijoje pradėjo nelabai žiūrimo kanalo nelabai žiūrimoje laidoje. Bet slinko metai, M. P. augo ir jo ponių ratas didėjo. Todėl M. P. iš mažos žuvelės vešliame tvenkinyje tapo rykliu skaidrioje jūroje.
Myliu, bučiuoju ir iki!
...Tęsinį rasite naujame žurnalo numeryje...
Simona Grigalauskytė

1 komentaras:

  1. Paskutinės pastraipos galėtų ir nebūti, nes ten daug netiesos prirašei, kuri nesusijusi su straipsniu :)

    AtsakytiPanaikinti